Over ons

Kennis, kunde en kwaliteit

Stug leder atelier is ontstaan in opvolging van DS Ruitersport naar Stug leder atelier en Nova zadelservice De combinatie van werkzaamheden van Nicky Meijer en Sanne van de Vooren, samen met de ondersteuning en ervaring van André, vormen ze gedrieën een perfect team van kennis, kunde en kwaliteit. Door de overeenkomsten van vader en zoon in de drang tot ondernemen en de liefde voor het ambacht, is Nicky in 2022 gestart met Stug leder atelier. De afgelopen jaren heeft hij dan ook met plezier de nodige kennis opgedaan in de zadelmakerij. Deze kennis wil hij niet alleen beperken tot zadel- en tuigherstel maar ook gebruiken voor andere (tuig)lederen producten.

Nicky

Nicky zal op de locatie van het Fort bij de Liebrug alle zadel- en tuigherstellingen gaan uitvoeren alsmede maatwerkreparaties aan overige (tuig)lederen producten. Nicky heeft 18 jaar ervaring als orthopedisch instrumentmaker. In die tijd heeft hij zich gespecialiseerd in maatwerkoplossingen bij kinderen met spasticiteit. Deze expertise in maatwerk samen met de ervaring die hij heeft opgedaan in de zadelmakerij en zijn creativiteit en drang naar perfectie komen goed van pas bij het ambachtelijke lederherstel.

Sanne

Sanne richt zich vooral op zadelpasadvies, het uitbalanceren en/of bijvullen van het zadel, en de zadelverkoop van verschillende gerenommeerde merken. Het is zelfs mogelijk om naar Nova Zadelservice in Amstelveen te komen met uw paard voor een pasadvies.

André

André zal met zijn kennis en kunde op paardengebied als vrijwilliger en steun op de achtergrond nauw betrokken blijven bij Nicky met Stug leder atelier en Sanne met Nova Zadelservice. Maar vooral genieten van zijn pensioen.